Winterprogramma Rusland in facetten

In de cursus Rusland in facetten leer je nieuwe aspecten van Rusland kennen: de minder bekende bladzijden van de Russische geschiedenis; waarden en normen in de huidige Russische samenleving; Russische klassieken als Poesjkin, Dostoevski en Tolstoi vanuit een ander perspectief; een genuanceerde visie op de Russische cultuur; Sovjet underground.Sint-Petersburg


Ook breng je een bezoek aan het Russische platteland, het echte Rusland. Het doel van de cursus is om op basis van nieuwe kennis van geschiedenis, cultuur en samenleving een genuanceerder beeld te krijgen van het huidige Rusland. De intensieve taalcursus Russisch vormt een belangrijk onderdeel van het programma.

Voor wie?

De cursus is bedoeld als vervolg op het programma Rusland voor beginners, maar is zeker ook geschikt voor andere belangstellenden met kennis van het Russisch (A1).

In het kort

Voertaal:

Nederlands en Engels

Maximaal aantal deelnemers:

12

Inschrijving:

tot 11 december 2016

Cursus duurt:

van 16 tot 29 januari 2017

Kosten:

600 euro studenten 750 euro professionals

Inclusief

Cursusmateriaal, alle lezingen, excursies, workshops, reis naar Pskov.

Exclusief

Vlucht, visumkosten, hotel, vervoer van en naar het vliegveld en binnen de stad, eten. Korting van 10% is mogelijk voor alumni van de universiteiten van Amsterdam, Leiden, Utrecht, Groningen, Nijmegen en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Verzend dit formulier als attachment bij een e-mail aan maria@nispb.ru  


Gepubliceerd door  Nederlands Instituut in Sint-Petersburg